garazna vrata

Garažna vrata


Sekcijska garažna vrata so najbolj razširjen tip garažnih vrat. Velika ponudba barv in oblik, enostavna prilagoditev dimenzijam vaše garaže, najrazličnejši vizuelni in varnostni dodatki...
Ko pa k naštetemu dodate še enostavnost uporabe sekcijskih garažnih vrat, ki se večinoma odpirajo in zapirajo s pomočjo elektromotorja, in varnost, ki jo sekcijska garažna vrata nudijo vašemu domu, hitro razumemo, zakaj so sekcijska garažna vrata tako priljubljena.

sekcijska garažna vrata

  


Stranska sekcijska garažna vrata so najnovejši trend med garažnimi vrati, saj imajo zaradi svoje zasnove marsikatero prednost pred klasičnimi stropnimi vrati. Zaradi odpiranja vstran jih lahko odprete samo deloma in omogočite prehod za pešce ali kolesarje, če jih odprete v celoti pa skoznje zapeljete avtomobil...

 


Dvižna garažna vrata so pogosta rešitev za lepo in učinkovito avtomatizacijo vaše garaže. V podjetju Tridom vam poleg lastne proizvodnje sekcijskih garažnih vrat nudimo tudi dvižna garažna vrata proizvajalca Normstahl, ki jih odlikuje veliko število različnih modelov in barv.
Za podzemne in skupinske garaže pa so posebno primerna kovinska dvižna garažna vrata iz perforirane pločevine s prezračevalnimi odprtinami, saj ustrezajo vsem predpisom za podzemne in skupinske garaže, hkrati pa so varna in cenovno ugodna.

dvižna garažna vrata

 

 
pvc_okna
pvc_okna
pvc_okna
pvc_okna
porn Porn